Sofőrjeink

Miért válassza sofőrjeinket? 


  • Szakértelmük: Sofőrjeink magabiztosan kezelnek mindenféle autót, legyen az akár egy 50 milliós luxusjárgány.
  • Professzionalizmusuk: Kiválóan ismerik és betartják a KRESZ szabályokat.
  • Megjelenésük és kommunikációjuk: Intelligens, kulturált és hibátlan.

Hogyan választjuk ki sofőrjeinket?
Sofőrjeinket egy szigorú, háromlépcsős kiválasztási rendszeren keresztül válogatjuk, amely személyes interjút és tesztvezetést is magában foglal. Ez garantálja, hogy csak a legkompetensebb és legmegbízhatóbb sofőrökkel dolgozzunk.

Miért mondjuk, hogy ők a TOP 3%-ban vannak?
Statisztikáink szerint 100 jelentkezőből mindössze 3 sofőrt tudunk alkalmazni. Számunkra nem a mennyiség, hanem a minőség számít.

Büszkék vagyunk rájuk!
Minden egyes sofőrünk, aki átmegy ezen a szigorú rostán, igazoltan a legmegbízhatóbbak közé tartozik.

Ismerje meg néhány sofőrünket:

Péter az a sofőrünk, aki mindent biztonságosan elvezet, aminek 4 kereke van. Közel anyanyelvi szinten beszél angolul, ezért külföldi megrendelőink is komfortosan és biztonságban érzik magukat már a megrendelés pillanatától kezdve.

Péter


Niki profi sofőr. Kevesen vannak, akik ennyire figyelmesen, intelligensen és technikásan vezetnek. Úgy kezeli az autót, mintha mindig ezt csináltam volna. A szülői háttere is megvan, hiszen apukája is kiváló sofőr. 

Niki


Lacinak személy- és áruszállításban is több, mint 10 éves tapasztalata van. Nagyobb méretű vagy akár több tízmilliós luxus járműveket is megbízhatóan vezet. Imádják az ügyfeleink, mert előzékeny, udvarias és kiváló sofőr. 

Laci