Blog

Nem mi vagyunk a legnagyobbak, nem mi vagyunk a legolcsóbbak, viszont a mi megrendelőink a legelégedettebbek.

Rendezvények 2023

A 2023-as év hátralevő része, izgalmas rendezvényekkel kecsegtet, és sofőrszolgálatunk segítségével könnyedén élvezheti az összes eseményt. Kultúrális események, koncertek, sportesemények, céges rendezvények, esküvő, családi-, baráti bulik, hétvégi programok fesztiválok rendezvények látogatása után (vagy előtt is akár) sofőrszolgálatunk segít abban, hogy stresszmentesen és olcsón hazajusson, miközben élvezi a kényelmes és biztonságos utazást saját autójában. 

Sofőrszolgálat Budapest

A MEPOSSZ sofőrszolgálat a legmegbízhatóbb választás, amikor sofőr szolgálatot keres. Néha véletlenül így is rákeresnek: söfőrszolgálat

Soforszolgalat-ra van szüksége? Nálunk a biztonság, pontosság és megbízhatóság garantált. Minden útja során a MEPOSSZ válogatott sofőrjei készen állnak, hogy oda vigyék a saját autójában, ahová szeretné. Válassza a MEPOSSZ sofőrszolgálatot és utazzon gondtalanul Budapesten területén belül vagy kívül!

Mi a 2 legfontosabb szempont, amit figyelembe kell venni, amikor kiválasztod a megfelelő sofőrszolgálatot?

1. Megbízhatóság és tapasztalat:

 
Fontos, hogy olyan sofőrszolgálatot válassz, amely hosszú ideje működik, jó hírnévvel rendelkezik és sok pozitív visszajelzést kapott ügyfeleitől. Tapasztalatuk és megbízhatóságuk a szolgáltatás minőségét és a biztonságos vezetést jelzi.


2. Engedélyek és biztosítások:

 
Győződj meg róla, hogy a sofőrszolgálat rendelkezik megfelelő engedélyekkel az adott területen való működéshez. Továbbá, ellenőrizd, hogy van-e megfelelő biztosításuk, amely védelmet nyújt balesetek vagy károk esetén.
Mindezek a szempontok segítenek abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb sofőrszolgálatot, amely biztosítja a biztonságos és kényelmes utazást.

Hogyan működik a sofőrszolgálatunk?

Előre megrendelheted a szolgáltatást egy meghatározott időpontra és helyszínre. Amikor elérkezik az időpont, egy tapasztalt és megbízható sofőr érkezik a Te gépkocsidhoz a megadott helyre. A sofőr átvállalja a Te autód vezetését és felelős a biztonságos és kényelmes utazásért, valamint a megadott célállomásra jutásért. Sofőrszolgálatunk rugalmas és alkalmazkodunk az igényeidhez.

Miért érdemes kipróbálni a sofőrszolgálatot?

...egy hosszú és fárasztó nap után nem kell a volán mögé ülnöd, hanem egy profi sofőr teszi meg helyetted az utat. A sofőrszolgálat nem csak egy szolgáltatás, hanem egy igazi életmentő lehetőség is!

Kényelem és kikapcsolódás: 

Hagyd, hogy a vezetés stressze hátra maradjon, és élvezd az utazást anélkül, hogy fáradtan vagy ittasan a kormány mögött ülnél. Olvass egy könyvet, nézz sorozatot, vagy csak pihenj a hátsó ülésen. 

Biztonság előtérben: 

Ha esti vagy hosszabb utakon indulnál neki, a sofőrszolgálat gondoskodik róla, hogy egy kipihent és tapasztalt sofőr vezessen. Ezáltal csökkentheted a balesetek kockázatát és növelheted az utazás biztonságát. 

Társasági események: 

Esküvő, céges buli vagy születésnapi ünnepség? A sofőrszolgálat segít abban, hogy mindenki biztonságosan és stílusosan érkezzen a célállomásra. Nem kell aggódnod a parkolás vagy az ittas vezetés miatt. 

Újdonság és élmény: 

Talán sosem gondoltál még rá, hogy mi mennyire praktikus és élvezetes lehet! Próbáld ki, és tapasztald meg a sofőrszolgálat nyújtotta különleges érzést.Ne feledd, az utazás nem csak a célponthoz vezető út, hanem maga az élmény is. 

Engedd, hogy a MEPOSSZ sofőrszolgálat segítségével ez az élmény igazán kellemessé váljon! Hagyd, hogy valaki más vezessen, és te csak élvezd az utazást. 

Milyen sofőrszolgálatot válasszak?

Sofőrszolgálatot választani fontos döntés, hiszen a sofőr a TE és esetlegesen a TE hozzátartozóid és autód épségéért is felelős lesz az utazás során. Az alábbi kérdések segíthetnek megtudni, hogy melyik sofőrszolgálat lenne a legmegfelelőbb a Te számodra:

1. BIZTOSÍTÁS ÉS ENGEDÉLYEK

- Rendelkezik-e a sofőrszolgálat megfelelő biztosítással?

- Van-e a sofőrnek érvényes jogosítványa és szükséges engedélyei, esetleg bűntetett előélete?

- Milyen háttérellenőrzést végeznek a sofőrökön, mielőtt alkalmaznák őket?

2. TAPASZTALAT ÉS VISSZAJELZÉSEK

- Mennyi tapasztalattal rendelkezik a sofőrszolgálat?

- Van-e lehetőség megnézni vagy elolvasni más ügyfelek visszajelzéseit vagy értékeléseit a szolgáltatásról?

3. ÁRAK ÉS DÍJSZABÁS

- Általában milyen költségekkel lehet számolni? 

- Van-e extra költség éjszakai, hétvégi vagy ünnepi utazások esetén?

- Milyen fizetési módszereket fogadnak el?

4. FOGLALÁS ÉS RENDELHETŐSÉG

- Mennyi előzetes értesítéssel kell foglalni a sofőrszolgáltatást?

- Hogyan lehet rendelni a szolgáltatást? Van-e online foglalási lehetőség vagy telefonon kell rendelni?

- Milyen rugalmasak a változó időpontok vagy különleges kérések esetén?

5. ELÉRHETŐSÉG ÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

- Milyen elérhetőségi lehetőségek állnak rendelkezésre, ha kérdése vagy panasza van?

- Mennyi idő alatt válaszolnak általában az üzenetekre vagy hívásokra?

- Hogyan kezelik az esetleges problémákat vagy váratlan helyzeteket?

6. REFERENCIÁK

- Lehetséges-e referenciákat/visszajelzéseket kérni más megrendelőktől?

7. ELÉRHETŐSÉG ÉS TERÜLETI LEFEDETTSÉG

- Mely területeken érhető el a szolgáltatás? Városi, megyei vagy országos lefedettségük van-e?

- Mennyire gyakran elérhetőek a sofőrök, és van-e korlátozás az elérhetőséget illetően?

Ezen kérdések segítségével részletes és informált képet kaphatsz a sofőrszolgálatról, és könnyebben dönthetsz arról, hogy megfelel-e a Te igényeidnek és elvárásaidnak.

A nagy nap előtti utolsó pillanatos riasztás.

 Vajon megoldottuk?

Daniék az esküvőjük napja előtt 2 nappal kerestek meg minket, mert a másik sofőrszolgálat, aki megígérte, hogy segítségükre lesz a násznép egy részének hazaszállításában, mégsem tudta vállalni.

Kellemetlen.

Nekünk bevált és jól működő módszerünk van az ilyen helyzetek kezelésére (is), ezért kapcsolatfelvétel után magabiztosan fogtunk neki a tervezésnek. Volt olyan vendég, aki egyenesen Budapestre jött vissza, volt olyan, ahol több kitérő is volt és volt, aki Jászberénybe ment haza.

Vidék vagy Budapest? Nem gond. Rendelkezésre állunk és megoldjuk a nehéz helyzeteket is.

Elkészült az új "menü".

Természetesen ezeken kívül is nyitottak vagyunk arra, amire igény van. Ezért kérlek keress, kérdezz nyugodtan

-Előrendelést is felveszünk.

-Gondos és gyakorlott sofőrjeink bárhová érted vagy autódért mennek és oda viszünk (vagy az autódat), ahová szeretnéd.

184 km-es út a 35 milliós autóval

Csaba nagyon szereti az autóit, ezért Budapesten egy olyan helyre viszi, ahol Ferrarikat vesznek "kezelésbe". Most is állt az autókozmetikus srácnál egy új Honda NSX. (2 db van ilyen autóból Magyarországon). 

Csaba Volkswagen Touaregje kapott egy teljes polírt és kerámia bevonatot is, hogy még jobban védve legyen a fényezés és szebben csillogjon. A bőr belsőt is kitisztították. Gyönyörű szép lett. 

Ő maga hozta el az autót az autókozmetikába és hagyta ott a 3 napos munkára. Minket hívott, hogy, amikor készen van az autó, akkor vigyük el neki Miskolcra. 

Diszkréten és megbízhatóan dolgozunk, ezért amikor megismernek minket megrendelőink, onnantól ránk merik bízni szeretve féltett luxus és sportautóikat is. 

Pontosan a megbeszélt időre szállítottuk az autót Miskolcra. Az autó átvételekor, Csabával megbeszéltük, hogy pár hét múlva, vigyük el a vadonat új BMW X5-sét is és vigyük vissza, amikor készen van. 

Köszönjük Csaba a bizalmadat. 

Mit várhatsz a Tesla Model 3 Performance-tól?

Tegnap volt alkalmam kicsit "menni" egy ilyen autóval. A menni idézőjelben....nem véletlen. Ez az autó nem megy. Illetve attól függ, hogy a gázpedál és a padló között hány cm a különbség. 

Álló helyzetben kb. legyen 10 cm a távolság. 

Lenyomod 3 centit a gázpedált és nagyon megindul.

Lenyomod félig, akkor kb 4 másodperc a 100 km/h szerintem és már két kézzel érdemes fogni a kormányt, mert csavarja ki a kezedből.

Lepadlózod, akkor pedig kilő, mint a rakéta. Tapadsz bele az ülésbe.

Hivatalosan a 0-100 km/h 3,3 mp a Model 3 Performance-nak (A model 3 Long Range csak 4,5-t tud.). Végsebesség 250 km/h. 

A Dual Motoros összkerék hajtásnak köszönhetően a kanyarok ilyenek röviden: 90 fokos kanyarra ráteszed akár 60-80-al és mintha körzővel húznád az ívet. Nincsen orrtolás. Könnyed.......Eszméletlen.

Mentem már AMG Mercikkel, M-es BMW-kel, BRABUS tuningos G500-al, Porsche Taycan-al, de ezt így egyik sem tudja. 

Fantasztikus. 

A hatótáv ugye mindig kérdés ilyen autóknál. A Tesla viszonylag kompromisszum mentes, mert 530 km-t lehet egy feltöltéssel autózni normál körülmények között. 

Ami még jó benne, hogy konfigurálástól számítva a szállítási idő csak 2-3 hónap.

Forrás: https://teslounge.hu/model-3/

#tesla #teslamodel3 #teslamodel3performance #bmw #mercedes #porsche #porschetaycan #brabus #g500 #amg

Visszatérnek, de hol?

Anno imádtam, hogy átlagos használtautókból, "WOOOWW autókat" készítenek. A műsor hangulata és kreativitása elképesztő volt. Lenyűgözve bámultam a TV-t. Most újra lesznek YouTube-on. 

A sorozat első új részét, augusztus 19.-én fogják kitenni a YouTube-ra.

#pimpmyride #mtv #youtube #tv

Ez történt Magyarország legjobbjának tartott Ceremóniamesterével, de mi közünk van hozzá?

"Már rutinosan kezelem a több napos esküvős turnékat, kevés alvással és ezer km-es körökkel, de néha jönnek extra nehézségek. 

Story: Szombat hajnalban hazafelé az autópályán a töltés megszűnt az autóban, így Budapest irányába haladva megállásra kényszerültem, szerencsére egy MOL kútnál történt mindez. Délben kellett indulnom a szombati esküvőre Kaposvárra. Reggel 8-kor, gondolván páran már felébredtek, kitettem egy segítségkérő posztot, amire ezúton köszönöm a sok reakciót, felajánlott autót, ötleteket MINDENKINEK!

3 órám lett végül arra, hogy bejussak Bpestre, lezuhanyozzak, elintézzem az autóm elszállítását és sofőrt/autót szerezzek aki elvisz a szombati esküvőre. 

Akiknek ebben a külön posztban szeretnék köszönetet mondani: 

Aki angyalként Gödöllőről elindult értem és hazarepített: Hajnalka Soós ! 

Peter Takacs, Takácsné Földi Mónika a Mepossz a megbízható és pontos sofőrszolgálat -tól akik az első és legkedvezőbb ajánlatot adták, jöttek értem, biztonságban és időben leszállítottak Polányba, a Babérliget kúriába, ahol Lilla és Mondi vártak rám, hogy kezdődjön a forma 1-es esküvős futam. 

"Tréleres Gyuri"-nak aki délre házhoz jött a slusszkulcsért és intézte az autót! 

Vasárnap reggel pedig Dániel Deli -ék szállítottak haza (+2 sajtburesz), köszönöm!Így Beni fiamat is még időben ki tudtam kísérni vasárnap délután a vonathoz. 

Szóval köszi mindenkinek!"

Ceró weblapja: www.cero.hu

Péter most vett autót, de akkor minek kell neki magánsofőr?

Péter most vett egy használtautót. Egy híresen megbízható és alacsony fenntartási költségű Honda Jazz-re esett a választása. 130.000 körüli kilóméter futással az autó teljesen egyben volt. 

Azt mondta, nem akarja akárkire bízni, fontos, hogy olyan ember kezébe adja az autó kulcsát, aki tényleg profi és magabiztos az autóval. Ezért kérte meg a MEPOSSZ Sofőrszolgálatot, hogy az autókereskedésből vigyük neki haza Budára a gépkocsit. Rendelését követően 20 percen belül ottvoltunk az autóért és 45 percen belül a lakhelyéhez vittük az autót.

Megfizethető és megbízható villámgyors sofőrszolgálatunk ilyen típusú megbízásokat is tapasztalt sofőrökkel teljesít. Tehát keress minket autószállítással kapcsolatban is.

Az ár nem minden...

Fiatal pár első utazása magán sofőrrel. Elsőre, egy hosszabb, közel 40 km-es úton vittük őket haza autójukkal. Kérdeztem, hogy miért minket választottak? Hiszen tömérdek sofőrszolgálat van még a piacon. Azt mondták, hogy nem mi voltunk a legolcsóbbak és nem is mi lettünk volna ott a leggyorsabban, viszont a mi értékeléseink voltak messze a legjobbak és legőszintébbek. Továbbá, az értékeléseken lehetett látni, hogy nem "otthon írták" vagy másról másolták, mert nagyon egyediek, eredetiek és őszinték. A többieknél is volt "minden szuper volt" visszajelzés, de érezhető, hogy a MEPOSSZ Sofőrszolgálat visszajelzései valódi emberektől származnak és tényleges véleményt írnak le. 

Mindezek mellett nem volt várakozás és természetesen ők is udvarias, pontos, szimpatikus, profi sofőrt kaptak.

Köszönjük a bizalmatokat és örülünk, hogy megismerhettünk titeket.

Válasszatok minket legközelebb is!

Autó: Opel Corsa

Mindenki másképp szeret utazni...

Van, aki zenét hallgat.
Van, aki csendben van.
Van, aki alszik .
Van, aki beszélgetős.
Erre is maximálisan odafigyelünk, hogy a lehető legkomfortosabb legyen a megrendelőnknek az utazás.
Mi is szeretjük a jó beszélgetéseket, azonban fontosnak tartjuk, hogy ha az Hölgy vagy Úr, inkább csöndet és teljes nyugalmat szeretne, akkor a sofőr ezt magától észrevegye és alkalmazkodjon.

Autó: Volkswagen Golf

Melyik fontosabb a mennyiség vagy a minőség?

Az üzleti életben sokszor hallottam, hogy "először mennyiséget csinálj és utána foglalkozz a minőséggel". Na ez erre a szakmára nem igaz. Itt először kell minőséget nyújtani, biztonságosan vezető, profi sofőröket és utána lesz egyre több elégedett és visszatérő ügyfel. A versenytársakkal ellentétben, mi nem a mennyiségre megyünk, hanem a minőségre. Ezért választanak minket, akiknek az a fontos, hogy kiemelkedő szolgáltatást kapjanak, ahol nincsen patkázás, fekvőrendőrön autó odaverés, oszlopnak nekitolatás, bizonytalanság, KRESZ be nem tartása, modortalanság, ápolatlanság stb. Ezekre mind odafigyelünk sofőrjeinknél. Ha te is ilyen sofőrrel szeretnél eljutni bárhová a saját autóddal, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mentsd el a telefonszámunkat.

Autó: Mercedes-Benz B170

Mérföldkőhöz értünk

Képzeld, ma összeszámoltuk és túlvagyunk az 1000. megrendelésünkön. Nem mi vagyunk a legnagyobbak, nem mi vagyunk a legolcsóbbak, viszont a mi ügyfeleink a legelégedettebbek. Köszönjük a bizalmatokat. Válasszátok biztonságosan vezető, profi sofőrjeinket legközelebb is, akik komfortosan és karcmentesen hazajuttatnak titeket autóitokkal együtt egész Magyarország területén.

Ez történt a Porsche Taycan tulajjal

Budáról mentünk Pestre. Városon és autópályán keresztül. Nagy volt a forgalom. Több helyen is volt sorompó, nem mozduló dugó és baleset. Péter sofőrünk minden felmerülő kellemetlenséget magabiztosan megoldott és épségben hazajuttatta ezt a felsőkategóriás gyönyörű luxusautót gazdájával együtt.

Rendelj Te is gyakorlott, profi és magabiztos sofőrt, akivel nem kell attól tartanod, hogy vajon észreveszi-e az első fekvőrendőrt vagy meghúzza, netán összetöri a kocsid. Náunk megbízható, komoly biztosítással rendelkező kezekbe adod járműved kormányát.

Autó: Porsche Taycan

Hölgy tulaj: vajon utazik még velünk?

Hölgy megrendelőinknek kiemelkedően fontos szokott lenni tapasztalatunk szerint a vezetési stíluson kívül a sofőrök személyisége is. Elmondásuk szerint nagyon megnézik, hogy ki mellé ülnek be és ki mellé nem. Illetve egyszer lehet, hogy beülnek, de többet nem fognak. Minket újra és újra visszahívnak megrendelőink, ami a bizalom jele. Hálásak vagyunk érte.

Autó: Opel Astra

A 40 milliós gépkocsi

Ez egy közel 100 km-es út volt a hétvégén....ezért egy ilyen úton nagy hangsúlyt kap nemcsak a vezetési tudása a sofőrjeinknek, hanem a modora, kommunikációja és viselkedése is. Azért dolgoznak nálunk Magyarország legkedveltebb sofőrjei, mert mi ezekre is figyelmet fordítunk kiválsztásuk során.

Autó: Volkswagen Touareg

Mi történt a hölgy tulajjal és 3-as BMW-jével?

#story #storyoftheday
Röviden: A hölgy tulajdonos megrendelt minket. Írtuk neki, hogy 6 perc és ottvagyunk érte a Bálna-nál. 1 perc múlva hívott, hogy ez most komoly vagy csak vicc? Mondtuk, hogy teljesen komoly. 4 percen belül ott voltunk. A hölgy 12 percen belül otthon volt a rendeléstől számítva.


A MEPOSSZ Sofőrszolgálat nem csak MEGBÍZHATÓ és PONTOS, hanem VILLÁMGYORS IS.
Rendelj Te is az ország legjobb sofőrjei közül, ha csalódás mentesen szeretnél hazaérni a saját autóddal egy hosszú nap/buli/családi rendezvény/céges esemény/esküvő stb. után.

Autó: BMW 3 Cabrio

Ezért nem vagyunk "tipikus budapesti sofőrszolgálat"

Ádámot Szentendréről hoztuk be Budapestre. Általában Pest megyében dolgozunk. Előfordulnak azonban hosszabb megbízások is, mint pl.: Balatonról/Balatonra, Velencei tóról/Velencei tóhoz stb. Szóval keressetek bátran az igényekkel.

Autó: Hyundai I30

Na mi ilyet nem csinálunk...

Megrendelőinktől szinte minden nap halljuk, hogy hívnak sofőrszolgálatot és nem mennek értük vagy csak 30-40-60 perccel később. Ez nagyon gáz. Miért van ez? Azért, mert a sofőrszolgálatosok is tudják, hogy
1. taxi nincs (meg a legtöbb megrendelő nem is akar azt hívni)
2. mert várni kell a taxira 30-40 stb. percet
3. vagy azt mondja a taxi, hogy jön, aztán mégsem jön
4. vagy a sofőrszolgálat azt ígéri, hogy 10 perc múlva ottvagyunk (csak, hogy biztosan meglegyen a fuvar) és mégis várni kell rá 30-45 percet.
Na mi ilyet nem csinálunk. Megmondjuk, hogy mikorra vagyunk ott és annyira (vagy szinte minden alkalommal előbb) ott is vagyunk a megbeszélt címen.
Kérdezte Gábor, hogy mi miért vagyunk ilyenek?
A válasz egyszerű. Azért, mert a csapat minden tagjának meg van tanítva és elvárva, hogy úgy kommunikálunk és úgy cselekszünk, ahogy mi is szeretnénk, hogy fordított esetben velünk tegyék.
Ez a legfontosabb kulcsa annak, hogy aki egyszer minket választott, az utána nem akar és nem is fog mást.

Autó: Volkswagen Golf

Milyen volt az első élmény magánsofőrrel?

Amikor életében először adja át a megrendelő egy vadidegen sofőrnek az autója kulcsát, akkor több dolgot is megnéz:
Fontos, hogy milyen az első benyomás.
Öltözködés, kommunikáció, modor.
Utána az elindulásnál fontos, hogy a sofőr mennyire magabiztos az autóval. Olyan, mintha a saját autóját vezetné vagy inkább, mintha most vezetne életében először olyan autót?
Elindulás után pedig talán a legfontosabb, hogy hogyan kezeli az autót a forgalomban. Bizonytalan vagy teljesen bizonyos?
És persze, hogy a KRESZ-t 100% bizonyossággal tudja vagy egy ismeretlen környék már bezavar?
Tehát, amikor bárki ilyen visszajelzést ad sofőrjeinkről, az az igazán nagy szó.
Köszönjük a bizalmat. Találkozunk legközelebb Bálint.

Autó: Skoda Octavia

Esküvő: 11 autót vittünk haza utasaikkal

Nincs taxi? 

Vagy sokat kell rá várni?

Megrendelőink mondják, hogy sokszor okoz nekik problémát, hogy nincsen elérhető taxi vagy nagyon sokat kell rá várni. Azért hívnak minket, mert
mi ottvagyunk pontosan a kért időpontra
a saját autójukban, kényelmesen, komfortosan utazhatnak
gyakorlott, biztonságosan vezető, igényes és kedves sofőr viszi őket.
Péterék csak pár km-re utaztak Budapesten belül és ehhez a mi segítségünket vették igénybe.

Autó: Opel Corsa

#sofőrszolgálat #budapest

15 év után, ezért váltott ránk

Az úr 15 éve egy sofőrszolgálattal utazott. Most úgy alakult, hogy más szolgáltatót kellett keresnie. Minket választott. Mert mi elérhetőek voltunk telefonon és gyorsan odaértünk érte. Köszönjük a bizalmat. Ránk a jövőben is számíthat.

Autó: Audi A4


#sofőrszolgálat

A 25 km-es út 

Ákost és autóját, egy hosszabb, közel 25 km-es úton vittük el. Ott voltunk érte az ígért időben, pontosan és azonnal tudtunk indulni. Sokéves tapasztalattal rendelkező sofőr kollégánk vitte Ákost, aki  elégedett volt az út végén. 

Autó: Mercedes-Benz B170

#mercedes #mercedes-benz #sofőrsegély #pótsofőr #magánsofőr #sofőr #személyisofőr

Ezek a céges értékeink

Olivér azt a visszajelzést írta nekünk: 

"Magabiztosan vezetett, betartotta a szabályokat." 

Legfontosabb céges értékeink, amiket képviselünk szolgáltatásunk során:
pontosság, precizitás, magabiztosság, kedvesség, figyelmesség, biztonságosság, kultúráltság és esztétika.

Autó: Ford Focus 

#budapest
#pestmegye
#esküvő

Ez történt Ernő imádott BMW-jével

Ernő imádja a BMW-jét. Ápolja, gondozza és csak a legjobbat adja neki mindenből. A ráköltött pénz neki nem kiadás, hanem befektetés. Ezért a kormányt is csak olyanok kezébe adja, akiről tudja, hogy ők a legjobbak.
Legyél te is olyan, mint Ernő! Ne add akárki kezébe az autód kormányát, hogy azon kísérletezzenek! Válaszd a MEgbízható és POntos, azaz MEPOSSZ Sofőrszolgálatot!

Autó: BMW 320D

A barátja ajánlotta, de vajon elégedett volt?

Péter is nagyon figyelte a sofőrt. Főleg, mert neki is az első élménye volt, hogy valaki más vezeti az autóját. Általában az anyós ülésre "kerülve" a tulajdonosok első alkalommal kicsit (vagy nagyon) aggódnak, hogy mi fog velük illetve az autójukkal történni. 

Ezt a visszajelzést írta:

"Egy barátom ajánlotta őket. Nem csalódtam. A sofőr profi volt. Mintha a saját autóját vezette volna. Betartotta a sebességet is. Engem meggyőztek."

Pétert is meggyőztük. A tapasztalat azt mutatja, hogy aki egyszer velünk utazik, az utána nem fog mással. 

Autó: Volkswagen Passat

#előrendelés #megfizethető #diszkrét #fuvar #budapest #Magyarország #pestmegye

Autósiskolai oktatót vittünk haza, szerinted a sofőrünk "levizsgázott" nála?

Miklós egy autóiskolában oktató és tudjuk, hogy a sofőrünk minden mozdulatát figyelte: kuplung, gáz, fék, váltás, kormányzás, irányjelző használata, részvétel és viselkedés a forgalomban, előzés, parkolás stb. Ezért is különösen jól esik tőle az elismerés. Ezt írta visszajelzésként: "NAGYON JÓL VEZETETT".

Eddigis tudtuk, hogy nekünk vannak a legjobb sofőrjeink, és mostmár autósiskolai oktatótól is kaptunk visszajelzést és megerősítést.

Autó: Peugeot 206

Does your driver speak English?

Yes, we can provide you driver who speaks perfect English. 

Tammy left this feedback after we brought her home:

"Very professional. Came on time and were very reliable. Excellent drivers. Highly recommend." 

So even if you do not speak Hungarian, you can trust and use our service comfortably just as Tammy did. 

Thank you for your vote of confidence. Hope to see you soon Tammy.

Autó: BMW X5

Tévhit...nem csak Budapesten!

Az elmúlt napokban, ilyen (és ezekhez hasonló) autókat juttattunk épségben haza. Tehát nem csak luxusautókkal foglalkozunk, hanem bármilyen kategóriával. Mindenkinek szívesen segítünk, aki megrendel minket és megbízható, szimpatikus szolgáltatást szeretne kapni. 

Miért nem rendelsz Te is saját profi sofőrt, aki hazaszállít az autóddal? Magyarország teljes területén dolgozunk. Kérj ajánlatot.

Autók: Mazda, Lexus, Tesla, Toyota, BMW, Nissan, Volkswagen, Mercedes-Benz stb.

#sofőrszolgálat #budapest #pestmegye #magyarország

Mi történik egy utazás alatt?

Van, hogy a beszélgetesek nem az autókról szólnak, hanem családról, utazásokról, munkáról, háziállatokról és esetleg kényesebb témákról is. Zoltán életének egy nehéz szakaszán van túl és mondhatom, hogy az eltöltött kb. 30 perc alatt egy igazán barátit beszélgettünk. Köszönöm a bizalmadat és örülök én is az ismeretségnek.

Autó: Volkswagen Golf

Először vett igénybe sofőrszolgálatot

Józseféknek egy barátjuk ajánlotta, hogy próbálják ki, milyen sofőrszolgálattal hazautazni. Már elsőre egy hosszabb, 32 km-es távot tettünk megy együtt. 

Csak ennyi visszajelzést küldött utána:

"KIFOGÁSTALAN!"

Köszönjük a bizalmatokat! A jövőben is számíthattok ránk.

Autó: Mercedes-Benz B150

Csak ilyen sofőr dolgozhat nálunk:

Nem a véletlen eredménye, hogy ilyen visszajelzéseket kapunk megrendelőinktől, mint most L. Nándortól: "BÁTRAN AJÁNLOM!".

 Sofőrjeinket gondosan megválogatjuk és több teszten is meg kell felelniük, mielőtt nálunk kezd el valaki dolgozni. Nem alkalmazunk akárkit, aki jelentkezik egy B-s jogsit lobogtatva. Kizárólag a piac legjobbjaival vagyunk hajlandóak együttműködni .
Büszkék vagyunk arra, hogy nem csak kiváló, biztoskezű sofőrök a kollégák, hanem megbízható, intelligens emberek és az ügyfelekkel is barátságos kapcsolatot alakítanak ki. Ügyfeleink bíznak bennük és ezért rendelik meg a szolgáltatásunkat újra meg újra. Köszönjük a bizalmat.

Autó: Saab 9-3

Az AMG Merci története

Amikor több tízmillió értékű felsőkategóriás autót ad az ügyfél a sofőrünk kezébe, akkor nagyon megnézi, hogy ki a sofőr és milyen a sofőrszolgálat. Munkánknak köszönhetően, egyre több ilyen megrendelőnk és ügyfelünk van. 

Bence, a tulajdonos ezt írta vissza értékelésnek:

"KULTÚRÁLT, INTELLIGENS, NYUGODT SOFŐR VITT. KORREKT!"

Bence, köszönjük a Te bizalmadat is. Válassz minket legközelebb is!

Autó: Mercedes-Benz AMG

Hogyan jutott haza Niki hétköznap este egy buliról?

Van, hogy szerdán is buli van és nem szeret az ember 40-50 percet várni a taxira....ha egyáltalán van elérhető .
Niki azért választott minket, mert,
-ahogy jelezte, 8 percen belül ott voltunk érte és
-biztos kezű, jó megjelenésű sofőrünk biztonságban hazaszállította a saját autójában.
Így onnantól, hogy Niki kért minket, 18 percen belül otthon volt.

#budapest #nightlife #mepossz #sofőrszolgálat #taxi #budapesttaxi #party

Bulizós fiatalokat vittünk...

Van, hogy egy társaságot viszünk egyik szórakozóhelyről a másikra a saját autójukkal. Ők is egy ilyen fiú csapat voltak. Köszönjük a bizalmat srácok. Reméljük hamarosan újra találkozunk!

Hölgy megrendelőnk ezt mondta rólunk:

Úr megrendelőink elsősorban az autóikat féltik idegen kezekbe adni.
A hölgyek, inkább saját magukat.
Ezért a MEPOSSZ Sofőrszolgálat-nál kiemelt figyelmet szentelünk annak, hogy a sofőr ne csak az autóval bánjon kiválóan, hanem a megrendelőkkel is.


Nem csak a vezetési tudás, hanem a megjelenés és kommunikáció is kiemelt szerepet kap sofőrjeink kiválasztásánál. Nálunk a hölgyek is teljes biztonságban vannak. Ügyelünk arra, hogy olyan sofőr szállítsa őket haza autójukkal, akik mellett komfortosan és teljes biztonságban érzik magukat


Megbízható Sofőrt rendelnél? Több felületen is megtalálsz. Válassz minket!

Legközelebb is...

Köszönjük, hogy minket választott és elnyerhettük a bizalmát. Válassza sofőrszolgálatunkat legközelebb is!

Amikor ilyen visszajelzést kapunk, akkor...

vagyunk a legboldogabbak. Ezért kelünk fel.....illetve fekszünk le későn minden este :)

Sofőrsegély

A sofőrnek nyugodtnak kell lennie, akár a forgalomban, akár az ügyféllel és nem árt, ha szimpatikus a megrendelőnek. Ehhez fontos, hogy olyan sofőröket foglalkoztatunk, akik alapvetően pozitív világnézettel rendelkeznek és vidámak. Tudják kezelni a stresszt. Az pedig, hogy biztonságosan hazajuttatja az ügyfelet, alapvető elvárás minden sofőrünknél. 

Sofőrjeink

Amikor kiválasztjuk a sofőröket, az az alap, hogy tudnak vezeti magabiztosan, biztonságosan és intelligensen. Fontos, hogy a megrendelőnk komfortosan érezze magát a pótsofőr mellett. Mindezek mellett kiemelkedő hangsúlyt kap az is, hogy a sofőrnek milyen a kommunikációs képessége és a helyismerete. Nem kell, hogy minden utcát ismerjen Budapesten vagy Pest megyében, de azért lényeges, hogy ne "kóvályogjon" a városban. 

Egyik partnerünk visszajelzése

Ebben a szakmában az, hogy ajánlanak minket, a legnagyobb kincs és a legnagyobb elismerés. Köszönjük a bizalmadat Balázs. Válaszd a MEPOSSZ Sofőrszolgálatot legközelebb is!

A legjobbra törekszünk

Számunkra fontos, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek, amit mi is szeretnénk kapni. Ezért vagyunk gyorsak, pontosak, megbízhatóak. Amiben megegyeztünk, azt úgy teljesítjük. Sofőrjeinket több szempontból is ellenőrizzük és teszteljük, mielőtt felvesszük, illetve ügyfeleink autójába ültetjük. Ez az egyik fő oka annak, hogy ilyen elégedettek velünk, akik sofőrszolgálatunkat igénybe veszik.

Esküvő sofőrszolgálat

Közeledik az esküvő de még nem tudod, hogyan fognak hazamenni a meghívottak a rendezvény után ?
Esküvőszervező intézett mindent, de sofőrszolgálatra nem gondolt?
Aggódsz a családtagjaidért, hogy esetleg ittasan autóba ülnek ?
A MEPOSSZ sofőrszolgálat azonnali megoldást ajánl ezekre a problémákra. Keress minket ajánlatért.